Oogzorg

U heeft maar één paar ogen. Dus is een goede oogzorg van groot belang. Het advies van Geert? Kom langs als u het beste voor uw ogen verlangt. We doen zelf de oogmetingen met gekwalificeerde medewerkers, we hebben Optometrische kennis in huis én de meest moderne apparatuur.

Wij hebben een optometrist in dienst, die is gespecialiseerd in het beoordelen van de gezondheid van uw ogen. U kunt onder andere terecht voor:

  • Diabetes onderzoek
  • Verminderd zicht
  • Pijnlijke/tranende/droge ogen
  • Dubbelbeelden
  • Hoofdpijnklachten

Onze optometrist is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Optometrie Vereniging Nederland.
http://www.optiekvanveen.nl/Media/Images/optometrie/Oogzorg/ovn.jpghttp://www.cesartherapeut.com/wp-content/uploads/2015/12/logo-kp2.png

Vroeger verzorgde de opticien de bril of lenzen op grond van onderzoek door de oogarts. Tegenwoordig kunt u hiervoor bij Geert Eyefashion terecht. Wij controleren uw zicht, sterkte, oogdruk en netvlies. Mochten wij hier bijzonderheden in constateren, dan kunnen we u doorverwijzen naar verschillende oogziekenhuizen waar wij mee samenwerken.

http://easyscantest.com/wp-content/uploads/2015/09/EasyScan-Front-427x469.jpgEasyScan retina on screen

De controle van het netvlies doen we onder andere met de “EASYSCAN.” De naam zegt het al “easy scan.” Binnen 5 minuten hebben we een netvliesfoto van beide ogen en kunnen we zien of er iets bijzonders aan de hand is. Onze optometrist kan indien nodig een aanvullend onderzoek starten. Op die manier kunnen we u altijd van een goed advies of doorverwijzing voorzien.

Verder hebben wij nauwe contacten met o.a. Eyescan, st Jansdal en  Oogziekenhuis Zonnestraal

https://www.stjansdal.nl/img/stjansdal-logo.gif

http://easyscantest.com/wp-content/themes/easyscantest2015/img/logo-crop.png

Hierdoor kunnen wij een oogonderzoek op maat aanbieden bij Geert Eyefashion. Surf naar contact en maak een afspraak.