Oogzorg

U heeft maar één paar ogen. Dus is goede oogzorg van groot belang. Het advies van Geert? Kom langs als u het beste voor uw ogen verlangt. We doen zelf de oogmetingen met gediplomeerde opticiens en optometristen met een grote passie voor het vak. Én natuurlijk hebben wij de meest moderne meetapparatuur in huis. 

Oogonderzoek door optometrist
De optometrist bij Geert is gespecialiseerd in het beoordelen van de gezondheid van uw ogen. U kunt onder andere terecht voor:

  • Diabetes onderzoek
  • Verminderd zicht
  • Pijnlijke/tranende/droge ogen
  • Dubbelbeelden
  • Hoofdpijnklachten

 

Onze optometrist is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Optometrie Vereniging Nederland.
http://www.optiekvanveen.nl/Media/Images/optometrie/Oogzorg/ovn.jpg

Doorverwijzen
Vroeger verzorgde de opticien de bril of lenzen op grond van onderzoek door de oogarts. Tegenwoordig kunt u hiervoor bij Geert Eyefashion terecht. Wij controleren uw zicht, sterkte, oogdruk en netvlies. Mochten wij hier bijzonderheden in constateren, dan kunnen we u doorverwijzen naar verschillende oogziekenhuizen waar wij mee samenwerken.

Eyescan
De controle van het netvlies doen we onder andere met de “EASYSCAN.” De naam zegt het al. Binnen 5 minuten hebben we een netvliesfoto van beide ogen en kunnen we zien of er iets bijzonders aan de hand is. Onze optometrist kan indien nodig een aanvullend onderzoek starten. Op die manier kunnen we u altijd van een goed advies of doorverwijzing voorzien.

Samenwerkingsverbanden 
Verder hebben wij nauwe contacten met o.a. Eyescan, st Jansdal en Oogziekenhuis Zonnestraal

https://www.stjansdal.nl/img/stjansdal-logo.gif

Hierdoor kunnen wij een oogonderzoek op maat aanbieden bij Geert Eyefashion. Surf naar contact en maak een afspraak.