Geert Eyefashion

Geert Eyefashion; Oog voor zorg en stijl

Welkom bij Geert Eyefashion! Ik ben gestart onder de naam Bodewes en heet sinds 2008 Geert Eyefashion. Wat ons bijzonder maakt? Dat is de unieke combinatie van twee werelden. We hebben oogtechnisch veel kennis in huis, maar zijn tegelijkertijd sterk in fashion. De laatste trends vanuit de hele wereld? Die vindt u bij Geert Eyefashion als eerste!

Daarnaast beschikken we over zeer specialistische kennis. U kunt elke dag gemeten worden door een gediplomeerd opticien. En zoals u onder oogzorg kunt lezen, hebben wij voor u de meest (h)oogwaardige meetapparatuur in huis.

Persoonlijke service
Staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er voor u! Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u ons kunt herkennen. We stellen ons graag even aan u voor.

Geert Bodewes
Bevlogen contactlensspecialist met optometrische ervaring. U vind mij bijna dagelijks in de winkel. Hier neem ik voor een groot gedeelte het aanmeten van de contactlenzen voor mijn rekening. Door jarenlange ervaring, in combinatie met cursussen, zorg ik dat we een ideale oplossing vinden. Zo help ik mensen met gelaserde ogen weer aan multifocale contactlenzen zodra zij met leesproblemen zitten. En geloof mij, dat is een leuke uitdaging!

Geert Bodewes

Jolande Bodewes
Marketing is zeg maar echt mijn ding. Ik bemoei me met de uitingen van de winkel in de breedste zin van het woord. Ik creëer al jaren uitnodigende etalages. Hier kan ik heerlijk mijn creatieve ei kwijt. Maar ook door vernieuwende ideeën in de winkel door te voeren. Soms heel klein, maar binnenkort waarschijnlijk ook zeer “rigoureus.” Dus hou de winkel in de gaten! Voor 2017 heb ik al weer frisse plannen klaar liggen!

Jolie de Moor
Optometriste in hart en nieren. Sinds 2014 gediplomeerd. Ik werk niet alleen bij Geert Eyefashion maar ook bij het ziekenhuis st. Jansdal in Harderwijk. U kunt bij mij terecht voor verschillende oogonderzoeken. U vindt hierover meer informatie bij oogzorg. Een afspraak bij mij inplannen? Of vragen over de kosten? Neem dan contact op met de winkel.

Jolie de Moor