Geert Eyefashion

Geert Eyefashion; Oog voor zorg en stijl

Welkom bij Geert Eyefashion! Ik ben gestart onder de naam Bodewes en heet sinds 2008 Geert Eyefashion. Wat ons bijzonder maakt? Dat is de unieke combinatie van twee werelden. We hebben oogtechnisch veel kennis in huis, maar zijn tegelijkertijd sterk in fashion. De laatste trends vanuit de hele wereld? Die vindt u bij Geert Eyefashion als eerste!

Daarnaast beschikken we over zeer specialistische kennis. U kunt elke dag gemeten worden door een gediplomeerd opticien. En zoals u onder oogzorg kunt lezen, hebben wij voor u de meest (h)oogwaardige meetapparatuur in huis.

Persoonlijke service
Staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er voor u! Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u ons kunt herkennen. We stellen ons graag even aan u voor.

Geert Bodewes
Bevlogen contactlensspecialist met optometrische ervaring. U vind mij bijna dagelijks in de winkel. Hier neem ik voor een groot gedeelte het aanmeten van de contactlenzen voor mijn rekening. Door mijn opleiding en jarenlange ervaring, zorg ik dat we een ideale oplossing vinden. Zo help ik mensen met gelaserde ogen weer aan multifocale contactlenzen zodra zij met leesproblemen zitten. En geloof mij, dat is een leuke uitdaging!

Geert Bodewes

Elvira Kappert
Sinds 1 oktober 2017 werkzaam bij Geert Eyefashion. Als gediplomeerd opticien heb ik een grote passie voor het vak. Van een nauwkeurige oogmeting, tot persoonlijk advies over een geschikt montuur.

Jolande Bodewes
Marketing is zeg maar echt mijn ding. Ik bemoei me met de uitingen van de winkel in de breedste zin van het woord. Ik creëer al jaren uitnodigende etalages. Hier kan ik heerlijk mijn creatieve ei kwijt. Maar ook door vernieuwende ideeën in de winkel door te voeren. Soms heel klein, maar binnenkort waarschijnlijk ook zeer “rigoureus.” Dus hou de winkel in de gaten! Voor 2018 heb ik al weer frisse plannen klaar liggen!

Christian Lijster
Optometrist in hart en nieren. Sinds 2010 gediplomeerd. Heeft werkervaring in ziekenhuizen en verschillende opticiens. U kunt bij mij terecht voor verschillende oogonderzoeken. U vindt hierover meer informatie bij oogzorg. Een afspraak bij mij inplannen? Neem dan contact op met de winkel.